Партнери Єремеєва готують "спільний фронт" проти Коломойського

Четвер, 27 серпня 2015, 17:05

Співвласники групи "Континіум" після смерті свого публічного лідера Ігоря Єремеєва готуються до публічного об'єднання з іншими учасниками ринку для боротьби з "нечесними гравцями".

Про це в інтерв'ю "Українській правді" заявили Сергій Лагур, Степан Івахів та Петро Димінський.

За їхніми словами, і раніше усі учасники ринку нафтопродуктів розуміли, що ситуація на ньому ненормальна і там є нечесні гравці.

"Всіх, звичайно влаштовувало, що є Ігор Миронович (Єремеєв – ред.), який має характер і позицію, має сміливість викликати вогонь на себе з усіх підконтрольних ЗМІ… Сьогоні ми кажемо – от бачите, героя уже немає, давайте тепер усі разом", - розповів Лагур.

За його словами, "ця ситуація має об'єднати  ринок тих великих і правильних трейдерів, тих великих ритейлерів, які займаються справжнім бізнесом, а не злодійством".

Димінський запевнив, що у них у "Континіумі" після смерті Єремеєва "нічого не міняється, все затверджено, менеджмент знає, що йому робити".

Лагур додав, проте, гравцям ринку доведеться об’єднуватись.

"Я вважаю, що всім, хто в нашому бізнесі, трейдерам, ритейлерам, всім треба зібратися і зрозуміти, що ситуація змінилася. А потім давайте визначимо, хто буде висловлювати і представляти інтереси нафтового ринку. Я розмовляв з ОККО і є повне розуміння процесу. Зараз будемо розмовляти з іншими учасниками ринку", - сказав Лагур.

"Думаю, ми знайдемо розуміння. Я навіть думаю, що ми потім зробимо якусь спільну прес-конференцію. Треба оголосити ринку, що сьогодні повинна бути тільки одна конкуренція – конкуренція чесних бізнесменів проти тих, хто заробляє гроші іншим шляхом", - додав співвласник "Континіума", який має давню бізнес-війну зі структурами "Привату" Ігоря Коломойського.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News