Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Щасті поранили мінометника, у Станиці Луганській – перебили газопровід і світло

П'ятниця, 28 серпня 2015, 10:45

У Луганській області тривають обстріли з важкої артилерії, за добу 27 серпня бойовики обстріляли села Оріхове, Троїцьке та смт Станицю Луганську.

Про це повідомляє Луганська ОДА у Facebook.

У Станиці Луганській обстріл почався о 20:30 і тривав до 2:00. Бойовики використовували міномети, автоматичні й протитанкові гранатомети та стрілецьку зброю.

Під обстріл потрапив в основному центр Станиці. На вул. Лермонтова у результаті прямого влучення згорів другий поверх двоповерхового котеджу, на вул. 4-лінія згоріла літня кухня. Було перебито газопровід низького тиску, на цей час газопостачання відновлено.

У багатьох місцях перебито лінії електропередачі – центр Станиці Луганської зараз без світла. Ведуться відновлювальні роботи.

Близько 15:30 бойовики артилерійським вогнем накрили с. Оріхове Попаснянського району, унаслідок чого на вул. Центральній сталося займання літньої кухні. У декількох будинках розбито шибки. Уламками скла посікло пенсіонера, його доставили до лікарні.

У селі Троїцькому близько 17:00 із САУ поцілили в уже розбитий минулими обстрілами будинок.

Під час мінометного обстрілу опорного пункту в місті Щастя було поранено командира міномету мінної батареї 92-ї окремої механізованої бригади. Постраждалого доставили до місцевої лікарні.

"Терористи продовжують гатити по Луганщині із важкої артилерії. На цей раз обстріляли село Оріхове, яке вже давно не обстрілювали", - заявив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.

"Нові домовленості щодо припинення обстрілів до початку навчального року виглядають просто смішними, оскільки у селі знаходиться школа, до якої ходить немало дітей", - вважає він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...