Нарешті оголошено конкурс на керівника одеської митниці - Саакашвілі

П'ятниця, 28 серпня 2015, 11:22

Державна фіскальна служба розпочала прийом документів для участі у відборі кандидатів на посаду начальника Одеської митниці.

Як повідомляє ДФС, заявки та резюме слід надсилати на адресу hr@sfs.gov.ua до 11 вересня 2015 року.

Дату та місце проведення відбору оголосять додатково.

"До заслуховування кандидатів буде залучено представників Одеської обласної державної адміністрації та громадськості регіону", - інформує ДФС.

Голова Одеської обласної держадміністрації Міхеїл Саакашвілі прокоментував це у Facebook: "Після позавчорашнього засідання Кабміну, керівництво ДФС нарешті, після 3-місячного пручання, оголосило конкурс на посаду керівника одеської митниці. Це дуже запізнілий, але все ж крок в правильну сторону".

"Одночасно, замість того, щоб розібратися із закидами, висунутими керівником української митниці Лікарчуком, уряд має намір його звільнити, а за моїми даними, керівник ДФС розпорядився з'ясувати те, звідки потрапили до нас дані про злочинну діяльність і саботажі в ДФС", - заявив він.

"Я закликаю патріотів всередині ДФС і далі передавати нам інформацію, щоб ми разом змогли поміняти цю порочну систему і домоглися припинення приниження громадян, перенаправити потоки з кишень політиків у бюджет, тобто на пенсії, охорону здоров'я, дороги", - написав Саакашвілі.

Після позавчорашнього засідання Кабміну, керівництво ДФС нарешті, після 3х місячного пручання, оголосило конкурс на поса...

Posted by Mikheil Saakashvili on Thursday, August 27, 2015

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування