Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Путін очолить делегацію РФ на сесії Генасамблеї ООН

Субота, 29 серпня 2015, 01:58

Президент РФ Володимир Путін очолить делегацію Російської Федерації на 70-й сесії Генеральної асамблеї ООН в Нью-Йорку у вересні.

Про це йдеться у відповідному розпорядженні, опублікованому на офіційному інтернет-порталі правової інформації.

Також до складу делегації увійдуть голова комітету Ради Федерації з міжнародних справ Костянтин Косачьов, глава МЗС РФ Сергій Лавров, голова комітету Держдуми з міжнародних справ Олексій Пушков, помічник президента Юрій Ушаков.

Крім того, в якості заступників делегатів у список включені замміністра закордонних справ Геннадій Гатілов, посол РФ в США Сергій Кисляк, директор департаменту міжнародних організацій МЗС РФ Олександр Панкін, директор департаменту з питань нерозповсюдження та контролю над озброєннями МЗС РФ Михайло Ульянов і постпред Росії при ООН Віталій Чуркін.

"Після завершення участі президента в роботі 70-ї сесії Генасамблеї ООН обов'язки глави делегації виконуватиме Сергій Лавров", - йдеться в повідомленні.

Раніше американська влада видала спікеру Ради Федерації РФ Валентині Матвієнко обмежену візу, яка не дозволила б їй брати участь у всіх заходах сесії Міжпарламентського союзу в Нью-Йорку. 

У Держдумі назвали образливими для Росії дії США, пов'язані з видачею віз, а делегація російської Ради Федерації у повному складі скасувала свій візит до Нью-Йорка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування