Бойовики намагалися обійти позиції сил АТО біля Маріуполя, але відступили - штаб

Субота, 29 серпня 2015, 07:21

У п'ятницю з 19:00 і до опівночі бойовики суттєво зменшили провокаційні обстріли позицій сил АТО.

Про це прес-центр штабу АТО повідомив на сторінці в Facebook.

"Проте окремі випадки порушення мирних домовленостей з використанням озброєння, калібр якого перевищує 100 міліметрів, все ж були", - відзначили в штабі.

У 19:10 поблизу Донецька, з боку Спартака, по українському опорному пункту в Авдіївці бойовики вели вогонь з танка, мінометів калібрів 120 і 82 міліметра, гранатометів і стрілецької зброї.

На Артемівському напрямку близько 19 години терористи з 120-мм мінометів обстріляли українські підрозділи в районі селища Санжарівка.

Поблизу Маріуполя в 21:20 до 10 осіб диверсійно-розвідувальної групи бойовиків за підтримки БМП і стрілецької зброї намагалися обійти українські позиції в Богданівці. У результаті бойового зіткнення терористи відступили.

Всього за минулу добу проросійські бойовики 74 рази порушили режим припинення вогню. З них 18 випадків зафіксовано саме з 19:00 і до півночі.

29 Серпня з опівночі і до 6 ранку бойовики 4 рази порушили перемир'я. Зі стрілецької зброї терористи обстріляли українські опорні пункти в районі Щастя, шахти Бутівка, двічі в Опитному.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування