Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Запоріжжі пом'янули бійців, які загинули під Іловайськом

Субота, 29 серпня 2015, 15:23

У Запоріжжі в день річниці трагедії під Іловайськом вшанували пам'ять загиблих українських воїнів. 

Як повідомляє "Інтерфакс-Україна", на центральній площі Запоріжжя городяни, бійці Запорізького гарнізону, місцева влада пом'янули українських бійців, які загинули рік тому під Іловайськом.

На площі перед ОДА зібралися родичі загиблих, волонтери, представники місцевої влади. Воїни Запорізького гарнізону - військових частин 3 033, 3 029, 55-тій артилерійської бригади вийшли на майдан зі своїми бойовими штандартами, отриманими "За мужність" від Президента України.

Учасники траурної акції провели поминальну панахиду в пам'ять за героями, які загинули.

"Понад 100 запорожців - бійців АТО, загинули, з них 88 осіб - військовослужбовці Запорізького і Мелітопольського гарнізонів, і ще 14 осіб - добровольці. У 55-тій артилерійської бригаді в "Іловайська котлі" загинули 9 бійців- офіцерів і сержантів ", - повідомив заступник військового комісара Запорізької області Михайло Логвинов.

"Це була не війна  чи військова операція, це було вбивство ... Думаю, ще буде Гаага і Нюрнберг саме з цього питання. І це повинна зробити українська влада", - зазначив учасник боїв під Іловайськом, командир запорізької Самооборони Сергій Тіунов.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...