Порошенко пояснив, для чого були проголосовані зміни у Конституцію

Четвер, 10 вересня 2015, 21:33

Голосування проекту змін до Конституції в частині децентралізації було необхідне, щоб виконати Мінські угоди і дати західним партнерам можливість для подальшого тиску на Росію.

Про це заявив президент Петро Порошенко в інтерв'ю програмі "Прайм тайм" на Першому суспільному.

Порошенко переконує, що припинення вогню на Донбасі є "є результатом виконання Мінських домовленостей" та "голосування 31 серпня у Верховні Раді (змін до Конституції)".

"Уже наступного дня ЄС не продовжив санкції проти РФ? Негайно, наступного дня після нашого голосування США не розширили санкції? Негайно інші країни до них не приєдналися?", - запитав Порошенко.

"Чому ж про це мовчать ті, хто гудів у залі Верховної Ради? Чому вони не говорять, що це і є насправді найбільш ефективним доказом?", - додав він.

За його словами, "атака, яку зараз намагались розгорнути проти Мінських угод, організована тими, хто свідомо перекручує дійсність, або тими, хто їх ніколи не читав".

"У нас є три виходи. Або, як пропонують зараз деякі політикани, взяти штурмом Москву. Прошу. Порівняйте армію, порівняйте технології. Друге – відрізати значний шмат української території і подарувати її агресору. І третій варіант – працювати, щоб реінтегрувати українську територію назад в Україну", - заяви Порошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...