Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"ВКонтакте" зможе автоматично видаляти небажані коментарі

П'ятниця, 11 вересня 2015, 10:05

Для адміністраторів спільнот "ВКонтакте" запроваджується спеціальний інструмент, який дозволяє автоматично видаляти нецензурні коментарі вже на момент їх публікації.

Про властивості нового "Фільтра небажаних коментарів" інформувала команда компанії, повідомляє ТАСС.

"Тепер у вас є можливість автоматично видаляти нецензурні коментарі користувачів під записами в момент їх публікації", - ідеться в повідомленні про новий інструмент.

"Крім того, ви можете скласти свій власний список із різних локальних і ситуаційних висловів, які, на вашу думку, є небажаними для використання в коментарях на вашій сторінці", - повідомляє компанія.

Як пояснюється, усі вилучені фільтром записи поміщатимуться в нову вкладку "Журнал подій" у налаштуваннях сторінки. За необхідності кожен із адміністраторів спільноти зможе в ньому подивитися, яке слово стало причиною видалення того чи іншого коментаря, поновити його чи, навпаки, заблокувати його автора.

"Нововведення буде підключатися для спільнот поступово", - уточнили в соцмережі.

Після активації фільтра адміністратором спільноти чи сторінки заходу соціальна мережа "буде автоматично визначати небажані коментарі під записами на стіні спільноти й моментально видаляти їх", зазначено в офіційній спільноті "ВКонтакте для бізнесу".

При цьому фільтровані слова можуть містити "латиницю, кирилицю й пробіл" і при цьому "не повинні бути коротші за два символи".

"ВКонтакте" - найбільша в рунеті соціальна мережа, щоденна аудиторія якої перевищує 60 млн осіб. Проект запущено в жовтні 2006 року.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...