Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Путін на Генасамблеї ООН розповість про Україну, санкції і "одержимість" Заходу

Неділя, 13 вересня 2015, 15:58

Однією з тем виступу президента Росії Володимира Путіна на 70-й сесії Генасамблеї ООН стане "одержимість" країн Заходу санкційними заходами і українська криза.

Про зміст промови Путіна в ООН розповів в інтерв'ю програмі "Воскресный час" глава МЗС РФ Сергій Лавров, повідомляє ТАСС.

За його словами, Путін викладе "принципові оцінки РФ з найбільш злободенних проблем сучасного світу".

"Такими, насамперед, є системні питання, що виникають у зв'язку зі спробами загальмувати об'єктивний процес формування нового багатополярного світоустрою", - заявив Лавров.

"Звідси ростуть теми, які у всіх на слуху: боротьба з тероризмом, яка має вестися без подвійних стандартів, не ділити терористів на поганих і хороших, не припускати, що з кимось із цих "поганих" екстремістськи налаштованих людей можна взаємодіяти для досягнення якихось конкретних кон'юнктурних геополітичних цілей", - додав глава МЗС РФ.

"Торкнеться Путін і конкретних аспектів, таких як Сирія, українська криза. Всі ці кризи і багато інших виникають з системних проблем у відношенні спроб загальмувати процес формування поліцентричного світу", - додав Лавров.

Також йтиметься про "односторонні заходи примусу, причому не лише стосовно РФ".

На його думку "західні партнери під впливом американської психології втрачають культуру діалогу та досягнення дипломатичних розв'язок".

"Щойно у наших західних партнерів щось не виходить за їхніми лекалами - тут же хапаються за інструмент санкцій", - зазначив Лавров.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування