Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Одесі пройшов марш на підтримку політв'язнів - з димовими шашками і газом

Неділя, 13 вересня 2015, 17:18

В Одесі відбувся марш "Свободу політв'язням" на підтримку націоналістів Дениса Поліщука та Андрія Медведька, які підозрюються у вбивстві публіциста Олеся Бузини.

Як повідомляє Думская.net, в ході взяли участь понад 300 представників патріотичних організацій, у тому числі прихильники "Правого сектора" і представники батальйону "Азов".

"Патріоти пройшли від Соборної площі по Дерибасівській до парку Шевченка. У хід йшли димові шашки і традиційні кричалки про" комуняк "," москаляк "і" Новоросію ".

Наприкінці акції біля пам'ятника Шевченку організатори маршу влаштували патріотичний концерт. Тут же відбулася невелика колотнеча ", - наголошується в повідомленні.

"Група нетверезих громадян поблизу с натовпом націоналістів намагалася влаштувати провокацію, викрикуючи, що вони хочуть говорити в Одесі по-російськи. Міліція поцупила провокаторів. Один з учасників ходи бризнув в їхній бік перцевим газом, потрапивши в співробітника міліції та одного зі своїх побратимів", - зазначає ЗМІ.

Нікому з постраждалих допомога медиків не знадобилася.

Усі фото з сайту Думская.net
 
 
 
 

Перед початком заходу на Соборній площі чергувало близько 20 автобусів з міліцією.

Також до початку акції до МВС надійшло повідомлення про те, що біля фунікулера на Приморському бульварі виявили підозрілий пакет. На місце прибули вибухотехніки, які перевірили пакунок. 

"З'ясувалося, що у чорному пакеті, який хтось залишив на лавці, була куртка. Ніяких вибухонебезпечних речовин виявлено не було", - зазначили в МВС.

 
 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування