Саакашвілі розповів про техніку для силовиків Одеси, яка зникла разом з Палицею

Понеділок, 14 вересня 2015, 11:30

Губернатор Одеської області Міхеіл Саакашвілі заявив, що за часів губернаторства Ігоря Палиці для силовиків Одещини на позабюджетні кошти були закуплені броньовані "КрАЗи", які зникли після того, як Палиця залишив крісло глави ОДА.

В ефірі "Шустер live" Палиця нагадав про події в Одесі 2 травня, коли у сутичках між представниками Антимайдану та Євромайдану загинули десятки людей, та розповів, що було зроблено, щоб зберегти спокій у місті.

Також Палиця заявив про зниження вартості невикористаної нафти у сховищах заводів за останній рік з 600 млн дол до 30 і про кримінальне переслідування екс-керівника "Укртранснафти" Олександра Лазорка, якого вважають людиною  олігарха Ігоря Коломойського.

На це Саакашвілі заявив, що олігархів не можна допускати до управління країною, оскільки їх головна мета - особисте збагачення.

"Олігархи, коли їм дають регіон - закачують нафту, викачують нафту, домовляються, призначають цього, призначають того, заробляють гроші. Ця людина забрав для сільськогосподарських робіт 40 броньованих "КрАЗів". Шоломи, які ви зняли зі спецназу, каски, ви відвезли для чого, щоб з дітьми у війну грати? Для чого олігархи зберігають броньовані машини у себе вдома? Для чого їм каски і зброя? А для того, що коли відбувається розпад держави, відбувається деморалізація держструктури, коли крадуться гроші, коли у людей зашкалює цинізм, коли відбувається делегітимізація влади, що в результаті цієї політики відбувається? На сцену знову вийдуть ці броньовані БТРи (КрАЗи), на сцену вийдуть люди в цих касках, і пред'являть ... рахунок українській державі. Цього сценарію ми не допустимо", - заявив Саакашвілі.

"І ...  ніколи більше ми не повинні підпускати цих людей до управління країною", - додав він. 

На це Палиця заявив, що згадані каски та жилети він ні з кого не знімав і вони всі лишилис на місці.

При цьому на запитання Саакашвілі, до чого готуються у Луцьку та Києві, навіщо там потрібні броньовані "КрАЗи", Палиця заявив: "Після того, як ви нашкодили так, як в Грузії, ми готуємося ще раз відстояти країну ... З Грузії ви втікли, залишивши громадянство, свій народ, подивимося, як ви закінчите в Україні".

Думская. net

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування