Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Затримані на Луганщині росіяни дали свідчення

Понеділок, 14 вересня 2015, 15:53

Співробітники СБУ оприлюднили відео допиту затриманих в Луганській області 12 вересня двох росіян.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

"Співробітники СБУ продовжують реалізовувати комплекс оперативно-слідчих дій для встановлення дійсних намірів перебування на території України затриманих росіян", - наголосили в повідомленні.

Згідно із повідомленням затримані в суботу росіяни є братми. Вони народилися та зареєстровані у селі Глибоке Петропавлівського району Воронезької області.

Старший з них – Барсуков Віктор Миколайович. 4 квітня 1996 року народження, є військовослужбовцем в/ч 54096 окремої танкової бригади мотопіхотного батальйону 2 роти 3 взводу, заступник командира взводу. Має 29 бійців у підпорядкуванні.

Проходить службу на контрактній основі  у військовій частині, яка розташована поблизу с. Муліно Нижегородської області РФ.

Разом з братом Миколою Барсуковим, який є безробітним, вони на власному автотранспорті прибули до лінії кордону, а потім пішки незаконно його перетнули.

У свою чергу брат розповів, що приїхав на ринок за свинями. Він додав, що залишив матір і дівчину в Черткове і пішли у Мілове в україну. Він розповів, що перебуває у військовій формі брата.

Молодший брат також визнав, що самі з братом перейшли кордон, порушивши закон. Микола Барсуков заперечив заяви Міноборони РФ про нібито їхнє викрадення на території РФ.

 
 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування