МВС звільнило 25 патрульних поліцейських у Києві - Аваков

Вівторок, 15 вересня 2015, 16:58

Міністерство внутрішніх справ звільнило 25 патрульних поліцейських у Києві.

Про це під час робочого візиту до Херсону у вівторок повідомив журналістам глава МВС Арсен Аваков, інформує прес-служба відомства.

Аваков наголосив, що нинішній рівень професіоналізму поліцейських є досить високим. Водночас, у Києві, де поліція працює з 24 липня, з 2000 патрульних вже звільнились або були звільненні 25 осіб.

"Ви маєте розуміти, що виглядає це досить престижно, нова форма та автомобілі, але в реальності - це щоденна тяжка робота", - зауважив міністр внутрішніх справ.

В свою чергу радник першого заступника міністра внутрішніх справ Хатія Деканоідзе зазначила, що у Києві рівень довіри населення до нової патрульної поліції зріс до 85 відсотків.

В МВС обіцяють, що найближчим часом у містах, де вже працюють патрульні поліцейські, буде проведено опитування населення, - щоб визначити, наскільки громадяни довіряють новим патрульним.

Відповідаючи на запитання журналістів стосовно створення Національної поліції, Аваков зауважив, що 7 листопада автоматичного переходу працівників міліції до поліції не буде.

За його словами, усі бажаючі служити у поліції повинні пройти переатестацію.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування