Демчишин каже, що закупівлю вугілля гальмує "Ощадбанк"

Вівторок, 15 вересня 2015, 19:04

Підготовка до опалювального сезону гальмується через жорстку процедури виділення "Ощадбанком" коштів для закупівлі вугілля.

Про це повідомив міністр енергетики та вугільної промисловості Володимир Демчишин, коментуючи звинувачення прем'єр-міністра Арсенія Яценюка у зриві опалювального сезону, передає "ЛІГАБізнесІнформ".

"Питання в тому, що я не витратив кошти. Кошти не у мене, я не готував ці постанови. Я не готував необхідні документи. Я провів масу переговорів з учасниками, з Нацбанком, для того, щоб ці кошти були доступні. А те, що в "Ощадбанку" настільки жорстка процедура - це не моя відповідальність", - сказав він.

"Я не знаю, чому ці кошти не видавалися. Я зробив все можливе для того, щоб ці кошти були виділені і було закуплене вугілля. Це в моїх інтересах в першу чергу", - додав він.

Відповідаючи на запитання журналістів, чи не збирається він у відставку, Демчишин сказав: "Щодо відставки - то це рішення Верховної Ради. Якщо таке рішення буде - звичайно, якщо його не буде... Я зараз повною мірою всі свої сили направив на підготовку до опалювального сезону".

Економічна правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування