ФСБ РФ затримала трьох українців на кордоні з Кримом

Середа, 16 вересня 2015, 01:39

15 вересня в відділ прикордонної служби "Генічеськ" Херсонського загону надійшла інформація про можливе затримання представниками ФСБ Росії риболовецького човна, на борту якого перебували троє громадян України.

Про це повідомляє прес-центр Держприкордонслужби України.

Інформація надійшла від рибалки, який ловив рибу на озері Сиваш. Затримання відбулося в районі Кошарського лиману на адміністративному кордоні з тимчасово окупованим Кримом.

Човен вийшов з тимчасового пункту базування "Стрілкове" для здійснення промислового вилову риби у відповідності до талону виданого Генічеським територіальним відділом "Азоврибохорони".

Близько 10:00 ранку один з рибалок, який був на човні, зателефонував дружині і повідомив, що йому необхідно передати оригінал паспорта через контрольний пункт в'їзду/виїзду "Чангар" російським прикордонникам для складання адміністративних документів.

"По факту причин та обставин можливого затримання 3-х громадян України представниками ПС ФСБ РФ начальником Бердянського прикордонного загону  призначено службове розслідування. Також проінформовано МЗС України та взаємодіючі правоохоронні органи", - йдеться в повідомленні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування