Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ватажки бойовиків кажуть, що віддадуть кордон, якщо Україна стане Федерацією

Четвер, 17 вересня 2015, 14:40

Ватажки окупованих територій Донецької області вважають, що питання передачі контролю над україно-російським кордоном має бути виконане в найостаннішу чергу.

Про це заявив представник донецьких бойовиків на Мінських переговорах Денис Пушилін, передає підконтрольне Луганським сеператистам видання Луганськінфоцентр.

"Перш ніж нам доведеться передавати кордон, ми повинні побачити зовсім іншу Україну", - підкреслив він.

"При виконанні Мінських угод ми побачимо Україну з новим урядом, федеративну, що враховує інтереси всіх громадян. Коли практично буде виконана конституційна реформа, узгоджена з Донецьком і Луганськом. Це - узгоджений з нами закон про вибори, особливий статус і ще ряд моментів, які Україна поки не виконала. І не виконає в найближчому осяжному майбутньому ", - заявив Пушилін.

"А питання про кордон - це найостанніший пункт, до обговорення якого ми повинні приступити, якщо все буде виконано. Боятися абсолютно немає чого і не можна вважати цей пункт нашою слабкої точкою", - підкреслив він.

Як відомо, Росія і представники бойовиків відмовляються створювати підгрупу по межі в рамках Тристоронньої контактної групи в Мінську.

Крім того, Україна наполягає, що вибори на окупованих територіях можуть бути проведені тільки після того, як звідти вийдуть російські війська, а кордон знову повернеться під український контроль.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування