Аксьонов збрехав про закінчення військового училища - Міноборони

П'ятниця, 18 вересня 2015, 11:07

Глава окупаційного уряду Криму Сергій Аксьонов вказує у своїй біографії недостовірну інформацію про закінчення Сімферопольського вищого військово-політичного будівельного училища. Його відрахували звідти за недисциплінованість.

Про це йдеться у відповіді міністра оборони України Степана Полторака на запит народного депутата Георгія Логвинського, повідомляють Крим.Реалії.

За даними українського міністерства, було проведено перевірку архівних документів і з'ясувалося, що в червні 1993 року Аксьонова відрахували з училища за недисциплінованість.

Аксьонова відрахували. Для збільшення клікніть на зображення 

"У наказі начальника СВВПБУ по стройовій частині від 07.06.1993 № 0107 значиться:" Курсанта Аксьонова Сергія Валерійовича - 13 р. відрахувати за недисциплінованість, виключити зі списків особового складу, всіх видів забезпечення і направити до Республіки Молдова м.Бельці", - йдеться в документі.

Також там зазначено, що в книзі обліку видачі дипломів СВВПБУ значиться реєстраційний номер диплома Аксьонова. Однак відповідний запис закреслено олівцем, а у графі "розписка особи, яка отримала диплом" стоїть підпис.

Однак, як повідомляє міністерство, в перевірених копіях дипломів і в "Звіті та вирішенні державної екзаменаційної комісії" СВВПБУ Аксьонов не значиться.

 

Сам Сергій Аксьонов не підтвердив і не спростував його виключення з військового училища. У відповідь на запитання про наявність у нього диплома СВВПСУ, який був направлений українській службойРадіо Cвобода, прес-служба російського глави Криму запропонувала ознайомитися з біографією, розміщеною на його офіційному сайті.

В офіційній біографії Сергія Аксьонова, розміщеній на його сайті, сказано, що він закінчив Сімферопольське вище військово-політичне будівельне училище в 1993 році.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування