Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Протягом літа на кордонах України затримали понад 1000 нелегалів

П'ятниця, 18 вересня 2015, 12:23

З початку операції "Кордон-2015" – з 15 червня – прикордонники затримали понад 1000 незаконних мігрантів та знешкодили 17 злочинних груп.

Про це голова Держприкордонслужби Віктор Назаренко доповів президенту Петру Порошенкові, повідомляє прес-служба відомства.

"Переважна більшість із них були виявлені на ділянках українсько-угорського та українсько-словацького кордону. За результатами кримінальних проваджень, за організацію каналів переправлення незаконних мігрантів уже засуджено 13 осіб", – сказано у повідомленні.

За словами Назаренка, дала результат і протидія контрабанді сигарет на західній ділянці кордону. Так, лише в межах Закарпатської області прикордонники виявили понад 750 тисяч пачок сигарет та викрили кілька злочинних груп, які займалися організацією, виготовленням та збутом таких сигарет, в тому числі з використанням малих літаків.

Загалом нинішнього року вже зафіксовано 60 фактів порушення повітряного простору малими літальними апаратами, три з таких літаків контрабандистів були затримані.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...