Київ сподівається на скасування "фейкових" виборів на Донбасі

П'ятниця, 18 вересня 2015, 14:36

В адміністрації президента сподіваються на скасування псевдовиборів на територіях, підконтрольних так званій "ДНР".

Про це сказав заступник голови адміністрації президента Костянтин Єлісєєв на брифінгу в Києві в п'ятницю, передає "Інтерфакс-Україна".

"Ми все ще сподіваємося - а ми завжди повинні бути оптимістами - що все-таки здоровий глузд переможе хоча б цього разу, і ці вибори будуть скасовані", - заявив Єлісєєв.

Він зазначив, що на сьогоднішній день ключовою метою є створення потужної міжнародної коаліції з метою тиску для запобігання таких "виборів".

"Це ключовий план. Якщо його не вдасться реалізувати, то ми перейдемо до іншого плану", - сказав заступник глави адміністрації.

Єлісєєв поінформував, що відбуваються постійні консультації з іноземними партнерами для узгодження позиції з приводу того, які заходи варто вжити для того, щоб псевдовибори не відбулися.

"Ми виходимо з того, що будь-які вибори, місцеві вибори в окремих районах Донецької та Луганської областей, мають відбутися відповідно до Мінських домовленостей на підставі українського законодавства з повним дотриманням стандартів ОБСЄ", - підсумував він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування