25-річна заступниця Саакашвілі хоче очолити Одеську митницю

П'ятниця, 18 вересня 2015, 18:08

Заступник голови Одеської облдержадміністрації Юлія Марушевська претендує на посаду керівника Одеської митниці Державної фіскальної служби та подала заявку на участь у конкурсі.

Про це повідомили в прес-службі Державної фіскальної служби України, передає Укрінформ.

"Від 27 серпня, коли в ДФСУ розпочато прийом заявок, зареєстровано 71 претендента на участь в конкурсі на посаду начальника Одеської митниці. Прізвища усіх заявників буде оприлюднено 21 вересня", - зазначили у прес-службі.

У ДФСУ підтвердили, що "серед претендентів на посаду начальника Одеської митниці є також Юлія Марушевська", яка працює заступником голови Одеської ОДА.

Марушевська хоче очолити Одеську митницю 

Нагадаємо, 8 вересня радник голови Одеської ОДА Саша Боровик наголосив на актуальності затвердження нового керівництва в облпрокуратурі та митниці: "Не будемо приховувати: нам складно, і нас саботують. Центральний уряд не дає те, що нам обіцяли, а без цього важко боротися з корупцією. Нам просто життєво важливо привести до Одеси нового прокурора і начальника митниці".

Юлія Марушевська – активістка Євромайдану, запам’яталася відеороликом I'm a Ukrainian, який переглянуло більше 8 мільйонів людей.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування