Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Путін розповів, скільки нової зброї отримала російська армія. Хоче більше

Субота, 19 вересня 2015, 18:59

З початку року у війська РФ надійшло 2 250 одиниць новітньої військової техніки.

Про це 19 вересня заявив президент РФ Володимир Путін в ході засідання Військово-промислової комісії, повідомляє РИА Новости

"Уже надійшло 2250 одиниць новітньої техніки. Серед них - винищувачі Су-35, Су-35С, вертольоти Мі-8МТВ51, радіолокаційні станції, нові бойові машини десанту, бронемашини піхоти, автомобілі, комплекси безпілотних літальних апаратів", - заявив Путін.

За його словами, в НД РФ поставлено близько 52% основних видів озброєнь, передбачених планами на 2015 рік, показники "свідчать про правильно вибудувані, скоординовані дії ОПК, Міністерства оборони і промисловості".

"При цьому Путін зажадав і далі підвищувати стійкість підприємств ОПК і створювати умови, що дозволяють чітко виконувати замовлення", - зазначено у  повідомленні.

Разом з тим Путін заявив, що Росії потрібно вийти на власне виробництво складних компонентів військової техніки.

Путін заявив, що програмі імпортозаміщення необхідно приділити особливу увагу, оскільки вона "грає вирішальну роль у забезпеченні технологічної та військової безпеки Росії".

Він нагадав, що імпортозаміщення в ОПК проводиться з середини 2014 року.

"Потрібно враховувати, що зараз ми переходимо до заміщення все більш складних вузлів і компонентів, а терміни випуску продукції і поставок у війська - жорсткі", - зазначив Путін.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...