У Москві опозиція влаштувала мітинг "За змінюваність влади"

Неділя, 20 вересня 2015, 17:59

У Москві в районі Мар'їно опозиція проводить багатотисячний мітинг "За змінюваність влади".

Організатором мітингу є Олексій Навальний, "Парнас" - партія Бориса Нємцова -  долучився до участі. 

Як повідомляє Ехо Москви, поліцією вжито посилені заходи безпеки. 

"На мітингу зібралися кілька тисяч людей, у багатьох в руках російські прапори і картки з питанням "Хто вбив Нємцова?", - йдеться у повідомленні.

За даними "Інтерфакса", на місці проведення акції -  кілька десятків поліцейських автобусів, по периметру майданчика мітингу виставлено огорожі. На вході встановлено 15 рамок металлодетектеров. У небі баражує поліцейський вертоліт.

У ході мітингу зі сцени лунають гасла про свободу політв'язням, утиски, переслідування та вбивства журналістів та громадських діячів. 

Також згадується про розслідування вбивства опозиціонера Бориса Нємцова, яке президент РФ Володимир Путін обіцяв взяти під особистий контроль, але жодних результатів у справі фактично немає, ніхто не покараний.  Спікери зазначають, що сліди вбивства ведуть просто у Грозний, але ніхто не затриманий через те, що влада і Путін зокрема боїться Рамзана Кадирова. 

Також опозиціонер Ілля Яшин зазначив у своєму виступі, що зараз у Росії немає  нічого важливішого за спротив, "влада шахраїв  і злодіїв - приречена", пишуть Грані.Ру.

Відеотрансляція  - Открытая Россия

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування