Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

АП не має стосунку до ситуації з Шустер live на "1+1" - Цеголко

Неділя, 20 вересня 2015, 22:51

Адміністрація президента не причетна до невиходу ток-шоу "Шустер live" Савіка Шустера в ефірі телеканалу "1+1" 18 вересня.

Про це заявив прес-секретар президента Петра Порошенка Святослав Цеголко, повідомляє Інтерфакс-Україна.

За словами Цеголка, інформація про нібито причетність АП до невиходу ток-шоу в ефір не відповідає дійсності.

"Журналістське середовище має провести своє розслідування з приводу того, що трапилося у п'ятницю ввечері з політичним ток-шоу Савіка Шустера", - зазначив він.

При цьому Цеголко додав, що подібні звинувачення, "щоб не бути голослівними, вимагають доказів".

"Тому звертаюся до Савіка Шустера: якщо у нього є такі докази, оприлюднити їх", - додав він.

Як відомо, 18 вересня телеканал "1 + 1" вирішив перенести ефір ток-шоу "Шустер live": програма не вийшла в ефір, замість неї почався міні-серіал.

Разом з тим ток-шоу Шустера транслювалося на YouTube-каналі "Савік Шустер студії" та на супутниковому каналі Савіка Шустера 3s.tv.

На "1+1" пояснили: "канал вважає, що в ситуації, яка виникла в країні в останні кілька днів, суспільство вже вкрай напружене і політизоване, і канал не готовий розпалювати його ще більше".

У свою чергу Шустер звинуватив власника 1+1 (олігарха Ігоря Коломойського, який конфліктує з президентом Петром Порошенком) у домовленостях з АП, в результаті яких програма не вийшла  на "1+1".

"Ми мали виходити на "1+1", як звичайно, у нас контракт з цим телеканалом. Раптово нас зняли з ефіру. Ми дізналися про це за 2 хвилини до ефіру. Я думаю, це домовленість власника "1+1" з Адміністрацією президента. Я не знаю, на яких умовах і чому", - заявив Шустер, зазначивши, що транслювати передачу погодився телеканал "112".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування