Ватажки "ДНР" і "ЛНР" заборонили Курченку робити в них бізнес і приїжджати

Понеділок, 21 вересня 2015, 13:56

Лідери так званих "ДНР" і "ЛНР" заборонили бізнесмену Сергію Курченку та його компаніям вести підприємницьку діяльність на підконтрольній бойовикам частині Донбасу.

Про це йдеться в "указах" голови "ДНР" Олександра Захарченка й голови "ЛНР" Ігоря Плотницького, повідомляють сепаратистські ресурси.

"У зв'язку зі зривом поставок компаніями Курченка бензину й паливно-мастильних матеріалів (ПММ) у Республіку главою ДНР підписано указ, який забороняє Курченку й усім афілійованим із ним особам і структурам здійснювати підприємницьку діяльність на території ДНР", - цитує Захарченка "Донецкое агентство новостей".

У "ДНР" діяльність Курченка розслідують на предмет імовірного "саботажу" для дестабілізації обстановки на окупованій території.

До завершення "розслідування" Курченко і його представникам заборонено в'їзд на територію, підконтрольну "ДНР".

Захарченко також увів "пряме державне управління системою розрахунків платежів за поставки газу юридичним і фізичним особам".

Зі свого боку, Плотницький також розпорядився провести "розслідування" на предмет можливого саботажу в діяльності Курченка й афілійованих із ним структур і осіб на підконтрольній йому території.

До закінчення "перевірки" Плотницький заборонив "Курченку і його представникам, а також особам, які перебувають із ним у договірних відносинах", в'їзд на територію, яку контролюють бойовики "ЛНР", повідомляє "Луганский информационный центр".

Також Плотницький заборонив "використання приналежних йому (Курченку) чи афілійованим із ним особам активів і будь-які фінансові операції із зазначеними особами".

Він наказав "провести комплексну перевірку підприємств газової галузі ЛНР і розслідування фактів зловживань при зборі платежів юридичних і фізичних осіб за газ".

Компаніям Курченка й афілійованим із ним структурам Плотницкьий заборонив постачати на підконтрольну йому територію пально-мастильні матеріали й закуповувати там вугілля й іншу продукцію.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...