Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойовики пропонують нову дату місцевих виборів на Донбасі

Вівторок, 22 вересня 2015, 10:24

Ватажки окупованих територій пропонують Україні провести місцеві вибори на Донбасі 21 лютого.

Про це заявив представник влади окупованої Луганської області у тристоронній контактній групі Владислав Дейнего, передає контрольований бойовиками сайт Луганськінформцентр.

За його словами, в політичній групі вони підготували "план-графік з адекватними термінами виконання кожного пункту політичної частини Комплексу заходів".

"Він підготовлений виходячи з чинного законодавства України та регламенту Верховної Ради України, а також норм БДІПЛ ОБСЄ. Всі нормативні акти, передбачені Комплексом заходів, повинні бути узгоджені з представниками республік і можуть бути прийняті в запропоновані терміни. Виходячи з цього, ми прорахували дату проведення місцевих виборів на Донбасі - 21 лютого 2016 року ", - заявив Дейнего.

При цьому він знову говорить про "особливий статус" Донецької та Луганської областей.

"У разі реалізації представленого плану сторони зможуть повністю забезпечити виконання політичних пунктів Комплексу заходів в частині внесення змін до Конституції України, які передбачають закріплення постійного характеру особливого статусу окремих районів Донецької та Луганської областей, прийняття закону про місцеві вибори в окремих районах, проведення амністії учасників подій на Донбасі з обох сторін, також скасування АТО і зняття економічної блокади ", - заявив Дейнего.

Група з безпеки продовжить шукати згоду в питанні відведення озброєнь калібром менше 100 мм і мінометів калібром 120 мм.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...