Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойовики подекуди безладно стріляють і готують позиції - ІС

Вівторок, 22 вересня 2015, 10:39

Ситуація в зоні АТО впродовж минулої доби залишалася відносно спокійною, повідомляє координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

Зафіксовано випадки безладної стрілянини в смузі Луганське – Попасна – Золоте, у районі Кірового, Горлівки й південніше Мар’їнки, пише він у Facebook вранці 22 вересня.

Сили АТО в так званих "сірих" зонах проводять роботи з розмінування й евакуації тіл загиблих для подальшої ідентифікації, повідомляє Тимчук.

"Терористи активізували діяльність із забезпечення "зелених" коридорів для контрабандних товарів, що викликає необхідність із боку сил АТО забезпечити більш активну боротьбу з контрабандою", - пише він.

У районі аеропорту Донецька бойовиками розгорнуто позиції для бронегрупи – до 5 ББМ і 3 танки.

У районі Кутейнікового розгорнуто позиції мотострілкового підрозділу терористів на БМП-2 і МТ-ЛБ.

У районі Перевальська 2 мотострілкових підрозділи ротної ланки бойовиків (14 ББМ різного типу й 6 танків) відпрацьовують елементи бойової підготовки.

Підрозділ бойовиків батальйонного рівня в районі Тельманового проводить інженерне обладнання своїх позицій.

У західній частині Донецька зафіксовано позиції для стрільби з 120-мм мінометів, які бойовики не відвели від лінії розмежування.

Через Шахтарськ у напрямку Старобешевого проїхали 3 бензовози, 5 армійських тентованих вантажівок у супроводі 2 МТ-ЛБ і БТР-80.

"Танковий підрозділ із 12 одиниць, дислокований північніше Ясинуватої, розділився на декілька бронегруп. 4 танки й взвод піхотинців залишилися на позиціях, інші висунулися в район Спартака", - повідомляє Тимчук.

"Проходить ротація незаконного збройного формування (колишня банда "Призрак"), розташованого в районі н.п. Жолобок", - додає він.

Між тим, за даними ІС, в усі "комендатури" т.зв. "ДНР" надійшло розпорядження готуватися до "виборів", запланованих на 18 жовтня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування