Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Пушилін заявляє, що бойовики все одно проведуть місцеві вибори 18 жовтня і 1 листопада

Вівторок, 22 вересня 2015, 12:54

Один з ватажків окупованих територій Донецької області Денис Пушилін заявляє, що у формуванні "ДНР" місцеві вибори все одно почнуться 18 жовтня.

Так він прокоментував заяву свого колеги з окупованих територій Луганської області Владислава Дейнего, повідмляє контрольовани бойовиками сайт ДАН.

"Мова йде про наступні етапи виборів в ДНР і ЛНР. Дати проведення першого етапу виборів, а це голови міст і районів, залишаються незмінними, 18 жовтня в ДНР і 1 листопада в ЛНР ", - заявив він.

Пушилін також заявив, що розраховує на внесення до Верховної Ради законопроекту про Конституційну реформу, попередньо погоджений з Донбасом, внесення правки в ст.10 закону про особливий статус регіону, а також прийняття спеціальних законів про вибори, амністії.

Раніше Дейнего заявив, що вони запропонують Контактній групі в Мінську обгрунтований план-графік термінів виконання політичних пунктів Мінських угод. За його словами, бойовики "прорахували дату проведення місцевих виборів на Донбасі - 21 листопад 2016 року".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...