Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Всі фури, що стояли на Чонгарі, повернулись на материкову Україну

Середа, 23 вересня 2015, 03:17

На території прикордонного з Кримом Генічеського району Херсонщини наразі немає жодної фури з продуктами, що прямували з материкової України на півострів - водій останньої фури, який з переляку залишив на Чонгарі свою машину і втік, повернувся і забрав її.

Про це поінформував голова Генічеської райдержадміністрації Олександр Воробйов, повідомляє Укрінформ.

"Коли я взнав про час проведення акції (блокування кримськими татарами ввезення продовольчих товарів у Крим - ред.), ми виїхали на адмінкордон. Там стояли 273 машини. Я прийняв рішення розбити ці машини на партії - по 15 автомобілів. І за кожною такою партією були закріплені люди. Ми працювали з прикордонною службою, і відпрацювали так, що сьогодні на Чонгарі немає жодної машини. Вчора розвернулась і виїхала одна машина з м'ясом. Вона була вже давно - водій втік з переляку, а господар (вантажу - ред.) зник. Але вчора вони з'явились, і машина з м'ясом пішла на материкову Україну", - розповів Воробйов.

Наразі на території Генічеського району вантажівок, які б прямували з продовольчими товарами в Крим, немає, підкреслив голова РДА.

З 20 вересня розпочалася безстрокова акція з блокування вантажного транспорту, що прямує до Криму з продуктами і товарами, ініційована Меджлісом кримськотатарського народу. За інформацією координаційної ради акції, через адміністративний кордон будуть безперешкодно пропускати пішоходів та легковий транспорт.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...