Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Добкін збирається вивезти родину з Харкова

Середа, 23 вересня 2015, 15:38

Депутат Михайло Добкін не планує припиняти політичну діяльність, але сім'ю з Харкова вивезе.

Про це лідер харківської обласної організації "Опозиційної партії" сказав по телефону кореспонденту "Укрінформу".

За словами Добкіна, події середи доводять, що "зараз в Україні небезпечно бути опозиціонером".

Він розказав, що у домі, на який "напали щонайменше сто чоловіків в балаклавах", перебували члени родини нардепа. У тому числі – дві його доньки, 5-ти і 8-ми років.

Добкін переконаний, що люди, які оточили його дім, "збиралися перестрибнути через паркан у двір, але охорона їх не пустила",

"Щоб відомстити, вони кидали через огорожу фаєри і димові шашки, розбили всі 12 відеокамер, пошкодили ворота. Вони також заблокували під'їзну дорогу, ставши ланцюгом на шляху міліцейських машин, які прибули на місце події", - сказав політик.

За його словами, активісти були з прапорами батальйонів  "Азов" і  "Східний корпус", причому їх привезли до будинку на машинах і мікроавтобусах без номерів.

Добкін вважає, що то була "акція залякування", організована "у зв'язку з виграною нами вчора в суді Києва справою про реєстрацію облорганізації Опоблоку для участі у виборах".

До цього політик додав, що збирається вивезти свою родину із Харкова, оскільки вважає перебування в місті небезпечним.

"Але сам не припиню займатися політикою", - заявив Добкін.

У Харкові активісти "Азова" заблокували будинок Михайла Добкіна на Тульському провулку, кидали шашки, змінили табличку з назвою провулку.

У ГУ МВС Харківської області повідомили, що на час приїзду міліції на Тульський провулок, до дому Добкіна, акція там уже завершилася.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування