Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Аваков просить харків'ян не вестися на "провокації Допи"

Середа, 23 вересня 2015, 16:03

Глава Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков звинувачує депутата Михайла Добкіна в провокаціях і закликає громадян Харкова не піддаватися.

Про це він написав у своєму Facebook в середу.

"Записний провокатор, відомий Харкову під ніком "Допа", в спробі реалізувати своє примітивне бажання дестабілізувати обстановку в місті напередодні вступу в службу нової патрульної поліції - закидає провокативну ідею про перейменування однієї з вулиць Харкова - на вулицю" Героїв Беркута", - пише Аваков.

"У відповідь обурені (піддалися на провокацію!) патріоти і ветерани АТО проводять дитячу, дурну, некрасиву акцію біля його будинку і ще більш дурний і дитячий напад на будівлю Харківської міськради з безглуздим вимогою зустрічі-сатисфакції", - відзначає глава МВС.

"Ми живемо в непростий час. Час відповідальності кожного, імперативу совісті і дій в непростій обстановці. Прошу кожного справжнього патріота й українця не піддаватися на виверти записних провокаторів, а крок за кроком змінювати країну не руйнівним негативом, а творячи", - закликав Аваков.

Аваков також зазначив, що УМВС України в Харківській області порушило кримінальну провадження за фактом нападу невстановлених осіб на приватне домоволодіння Добкіна.

"Йде слідство. Прошу звернутися в УМВС України в Харківській області та надати слідству всі факти і претензії з приводу подій з ознаками правопорушень біля Вашого будинку. Розслідування буде об'єктивним, неупередженим. Під процесуальним керівництвом прокуратури", - обіцяє Аваков.

Також він висловив думку, що мер Харкова Геннадій Кернес повинен сидіти не в міськраді, а в суді:

"МВС і ГПУ зробили свою роботу пред'явив звинувачення Гепі і передавши справу до суду. Вимагаємо від суду виконати свою роботу - винести рішення!", - зазначив зокрема він.

Як повідомлялося, раніше в середу, 23 вересня, невідомі в балаклавах штурмували спершу будинок Добкіна, а потім і будівлю міськради.

Раніше Добкін заявив зокрема наступне: "Раз ми створюємо проспект Небесної сотні, то паралельний проспект давайте назвемо ім'ям загиблих бійців" Беркута ", які харків'янам набагато ближче до душі".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...