Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На трьох учасників заворушень у Харкові складені адмінпротоколи

П'ятниця, 25 вересня 2015, 00:10

Міліція встановила особи трьох учасників заворушень, які відбулися в середу біля будинку народного депутата від "Опозиційного блоку" Михайла Добкіна і біля будівлі Харківської міської ради.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Вони були затримані вчора (у середу) ввечері. На них складено адміністративні протоколи за ст. 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення (дрібне хуліганство). Чоловіки не належать до жодної громадської організації або руху. Свої дії вони пояснили спробою підтримати активістів", - повідомила помічник керівника Дзержинського райвідділу міліції Харкова Ірина Дрозд.

Раніше міський голова Харкова Геннадій Кернес повідомив про напад невідомих у балаклавах на будинок Добкіна і закликав правоохоронні органи втрутитися в ситуацію. За пропозицією Кернеса сесія була перервана на півгодини.

Як повідомлялося, раніше в середу, 23 вересня, невідомі в балаклавах штурмували спершу будинок Добкіна, а потім і будівлю міськради.

За обома фактами розпочаті кримінальні виробництва за ч.2. ст.296 (хуліганство) КК України.

Крім того, по подіях біля міськради розслідування ведеться за ст. 342 (опір працівникові правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування