Бойовики влаштували "танковий біатлон", де загинула дитина, – а звинувачують українців

П'ятниця, 25 вересня 2015, 13:56

24 вересня бойовики "ДНР" влаштували "танковий біатлон" на полігоні "Торез", під час "змагань" стався вибух, у результаті якого загинула дитина й ще кілька осіб отримали поранення.

Керівництво бойовиків назвало подію терактом і звинуватило в ньому українські спецслужби.

Бойовики не змогли встановити вибухове обладнання, але звинувачують в організації вибуху "диверсійні групи" з українських військовослужбовців, пишуть "Новости Донбасса".

Один із лідерів бойовиків Едуард Басурін повідомив, що загинула 9-річна дівчинка, а її брата доставили з великими опіками до лікарні окупованого Шахтарська. Стан хлопчика лікарі оцінюють як важкий.

"За характером вибуху й наявними ушкодженнями вже зараз із високою мірою ймовірності можна стверджувати, що було вчинено раніше спланований диверсійно-терористичний акт із застосуванням вибухового обладнання невстановленого зразка", - заявив Басурвн.

"Танковий біатлон", Торез. Фото - vk.com

"На користь цієї версії говорять опитування численних свідків, які були поруч, а також виявлені на місці події фрагменти вибухового обладнання", - сказав він.

"Танковий біатлон" бойовиків, Торез, 24.09.2015

"Очевидним є те, що цей жахливий за своєю підступністю терористичний акт було спрямовано на мирних жителів республіки й здійснено українськими спецслужбами", - заявив Басурін.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування