"Аерофлот" відреагував на заборону Києва літати в Україну

П'ятниця, 25 вересня 2015, 16:12

Авіакомпанія "Аерофлот - російські авіалінії" поки не отримувала офіційного повідомлення від авіаційне керівництво України про припинення польотів.

Про це повідомили в "Аерофлоті", передає Інтерфакс-Україна.

"Згідно з міжнародними авіаційним правилам заборонити польоти в країну можуть тільки авіаційне керівництво цієї держави. Щойно "Аерофлот" отримає офіційне повідомлення від авіавлади України про скасування рейсів, компанія сповістить про це своїх пасажирів і роз'яснить правила повернення грошових коштів за раніше придбані авіаквитки", - повідомила компанія.

У п'ятницю Кабінет міністрів України згідно з рішенням РНБО ухвалив рішення про заборону польотів в Україну російських авіаперевізників, у тому числі компаній "Аерофлот" і "Трансаеро".

Крім того, згідно з повідомленням прес-служби уряду, Київ також забороняє транзитні польоти російських авіакомпаній через територію України, "якщо вони містять товари військового призначення, подвійного призначення або російську військову живу силу".

"Аерофлот" поки літає до двох українських міст: Київ і Одесу. За розкладом з жовтня поточного року авіаперевізник повинен був почати польоти до Харкова.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...