Оператор лотерей "М.С.Л" буде домагатися виключення зі списку санкцій

Понеділок, 28 вересня 2015, 11:25

Оператор лотерей "М.С.Л." буде в суді вимагати виключення з переліку компаній, на які за рішенням РНБО і указу президента поширюються персональні санкції, пов'язаних з анексією Криму і агресією на Донбасі.

Про це повідомив журналістам генеральний директор компанії Андрій Урядов, передає "Інтерфакс-Україна".

"Наша компанія не переказувала гроші за кордон, не контролюється представниками російського капіталу, і вже тим більше не є загрозою для національної безпеки. Навпаки, ми довгий час були лідерами серед всіх платників податків України зі сплати військового збору", - заявив він журналістам.

Гендиректор "М.С.Л" висловив упевненість, що компанії найближчим часом вдасться в суді довести абсурдність рішення РНБО про застосування санкцій.

Урядов підкреслив, що у правоохоронних органів вже є повна інформація як про власників "М.С.Л.", так і про рух фінансових коштів компанії, і ця інформація може бути використана РНБО для внесення змін до списку санкцій.

За словами гендиректора, "М.С.Л." вже приступила до оцінки збитків, завданих необґрунтованим рішенням про її включення до списку санкцій.

Як відомо, персональні економічні санкції за анексію Криму і агресію на Донбасі торкнулися двох із трьох операторів лотерейного ринку України - ТОВ "М.С.Л" та ПАТ "Патріот" (обидва - Київ): ці компанії включені до переліку юридичних осіб, затверджений указом президента України Петра Порошенка про санкції від 16 вересня.

Раніше видання "Наші гроші" оприлюднило результати розслідування, згідно з яким доходи від українських "державних" лотерей йдуть спонсорам російської армії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування