Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У зоні АТО почали маркувати заміновані ділянки

Понеділок, 28 вересня 2015, 13:06

Вздовж ділянки придорожньої смуги в напрямку пункту пропуску "Березове" розмістили знаки "Стоп міни!".

Цьому сприяли представники організації "Міжнародний комітет Червоного Хреста", повідомляє прес-центр АТО.

У зоні АТО почали маркувати заміновані ділянки. Фото - прес-центру АТО

Також вони встановили 10 біотуалетів уздовж тієї ділянки дороги.

У штабі АТО констатують, що на Донеччині час від часу підриваються на вибухових пристроях цивільні люди, які перетинають лінію зіткнення в районі пункту пропуску "Березове".

"Офіцери однієї з груп цивільно-військового співробітництва Збройних Сил України, яку очолює підполковник Сергій Панюта, започаткували та реалізували проект по маркуванню небезпечних мінних ділянок придорожньої смуги в напрямку даного пункту пропуску", - зазначає прес-центр АТО.

Оскільки державні комунальні підприємства поки не можуть працювати в даному секторі, військові попросили про допомогу гуманітарну організацію "Міжнародний комітет Червоного Хреста" – і ті після певних внутрішніх процедур вирішили дане питання.

"Зокрема, вони виготовили та розмістили вздовж ділянки придорожньої смуги в напрямку пункту пропуску "Березове" покажчики "Стоп міни!" та встановили вздовж дороги десять біотуалетів", - зазначає прес-центр АТО.

Офіцери цивільно-військового співробітництва Збройних Сил Україні вирішують проблеми мирних мешканців ДонбасуУ зоні АТ...

Posted by Прес-центр АТО on Monday, September 28, 2015

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування