Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Активісти перекрили рейки до заводу Фірташа, в Севастополі відключатимуть світло

Понеділок, 28 вересня 2015, 13:24

Російська окупаційна влада Севастополя попередила населення про можливі відключення електроенергії в жовтні, пояснивши це ремонтом.

Про це повідомляє Радіо Свобода

"У зв'язку з проведенням ремонтних робіт у жовтні можливі відключення електроенергії з 8:00 до 17:00 години", - повідомляє прес-служба окупаційного уряду Севастополя.

Так, вже 1, 2, 5 і 6 жовтня без світла можуть залишитися жителі сіл Тернівка і Рідне. А з 19 по 23 жовтня в Тернівці можливо знеструмлення механічних майстерень.

Також вказані ряд вулиць Севастополя, переважно, що не центральних, де плануються відключення світла.

Раніше ініціатори "громадянської" блокади Криму, що стартувала 20 вересня, заявили про можливу енергетичну блокаді півострова в жовтні.

Як повідомлялося глава бюро комплексного аналізу та прогнозів Сергій Дьяченко в ефірі програми "Крим.Реаліі", у разі припинення Україною постачань електроенергії до Криму електрика для населення буде подаватися кілька годин на добу.

Енергозалежність Криму від України - в середньому, 70 - 80%.

У той же час активісти в понеділок перекрили залізницю в районі села Червоний Чабан Херсонської області. Ця дорога веде до заводу "Кримський титан", що належить олігархові Фірташу.

Фото Айдера Муждабаєва 
Фото Айдера Муждабаєва 

"На шляху покладені і два великих бетонних блоки, і протитанковий їжак", - повідомив заступник гендиректора кримськотатарського каналу ATR Айдер Муждабаев.

Фото Сергія Тищенка 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування