До арештованого активіста у справі про події під ВР не пускають лікарів - Ляшко

Четвер, 3 вересня 2015, 16:42

Голова Радикальної партії Олег Ляшко закликав допустити лікарів до арештованого активіста Богдана Тицького, чию справу в рамках розслідування подій під Верховною Радою 31 серпня розглядають у Києві.

Про це він сказав на засіданні ВР у четвер.

"На лаві підсудних у Печерському районному суді Києва по сфальсифікованому обвинуваченню перебуває учасник Революції гідності і АТО Богдан Тицький", - сказав Ляшко.

За словами депутата, активісту не надають медичну допомогу, а в нього зламана рука.

З трибуни ВР Ляшко звернувся до глави МВС Арсена Авакова з проханням посприяти тому, щоб до Тицького пустили лікарів.

Радикал також наголосив, що вимагає об'єктивного і неупередженого розслідування.

Тицького підозрюють у вчиненні терористичного акту. Слідчий називає вибух під Радою одним з найстрашніших злочинів у іст...

Posted by Olena Herasymiuk on 3 вересня 2015 р.

Водночас, за даними активіста Олександра Рудоманова, лікарів після довгих переговорів до Тицького пустили.

Як відомо, Печерський райсуд Києва в середу обрав запобіжний захід у вигляді арешту на два місяці 16 затриманим за підозрою в участі в масових заворушеннях у Верховної Ради 31 серпня.

Як відомо, 31 серпня під Верховною Радою сталися сутички між силовиками та мітингувальниками, які вимагали не ухвалювати зміни до Конституції.

Після голосування парламенту, мітингувальники пішли штурмом на Верховну Раду і почали кидати димові шашки. Потім хтось кинув у лави міліції і Нацгвардії бойову гранату. Було поранено понад 130 осіб.

Один нацгвардієць помер від поранення уламком у серце, у понеділок, ще двоє померли в лікарні у вівторок.

Голова МВС Арсен Аваков звинуватив лідера партії "Свобода" Олега Тягнибока та його однопартійців у трагедії під Верховною Радою.

Тягнибок і "Свобода", у свою чергу, заперечують свою провину і звинувачують керівництво МВС та владу загалом у провокації.

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко, чиї прибічники також брали участь у мітингу під стінами ВР, також заявив, що покладає відповідальність за провокацію на владу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...