Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Прем'єр Угорщини закликав Австрію та Німеччину закрити кордони

Понеділок, 7 вересня 2015, 02:56

Угорщина закликала владу Австрії та Німеччини закрити свої кордони для мігрантів

Про це пише Deutsche Welle.

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявив, що Австрія та Німеччина повинні "гранично ясно сказати", що вони не стануть більш приймати біженців, в іншому випадку в Європу будуть і далі приїжджати "мільйони людей".

Він розкритикував рішення німецьких і австрійських властей, що допускають в'їзд на їхню територію біженців без будь-яких документів, що суперечить правилам Євросоюзу. При цьому, на думку Орбана, більшість із сьогоднішніх мігрантів - це, так звані, "економічні біженці".

Угорщина володіє достатніми "фінансовими і поліцейськими силами", щоб забезпечити всіх, хто шукає притулок, харчуванням і нормальними умовами проживання, але вони всі прагнуть до Німеччини. "Проблема не на нашому боці", - говорить Орбан.

У п'ятницю канцлер ФРН Ангела Меркель і її австрійський колега Вернер Файманн домовилися з Будапештом про те, що як виняток біженців, що скупчилися на території Угорщини, впускатимуть на територію Австрії та Німеччини без бюрократичних зволікань. За минулі два дні ФРН прийняла близько 20 тис мігрантів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування