Саакашвілі вже хвалить Яценюка: "перемога!"

Понеділок, 7 вересня 2015, 11:23

Губернатор Одеської області Михеіл Саакашвілі похвалив рішення Кабміну врівноважити вартість розмитнення на всіх митницях в Україні.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Після тримісячних сперечань, вчора, через два дні після того як я був змушений про це сказати, за заявою прем'єр-міністра, уряд нарешті оголосив про зрівняння індикативних показників на різних митницях. Це дозволить суттєво обмежити корупційні потоки. Вже перемога!" – написав він.

На думку Саакашвілі, це доводить, що "публічна політика це не піар, як хочуть це піднести противники реформ, а єдиний метод домогтися в Україні результату".

"Зараз важливо змінити кадровий склад митниці і у нас, як мінімум, з'являться гроші на дороги", – вважає губернатор.

За його словами, "оскільки прем'єр-міністр визнав поточність існуючих схем, необхідно покарати усіх, хто крав за цими схемами гроші у народу всі ці місяці".

Після тримісячних сперечань, вчора, через два дні після того як я був змушений про це сказати, за заявою прем'єр-міністр...

Posted by Mikheil Saakashvili on Sunday, September 6, 2015

Як відомо, у четвер Саакашвілі публічно звинуватив Яценюка у роботі на олігархів, після чого прем'єр назвав ці обвинувачення "брехливими". Саакашвілі знову відповів Яценюку, зокрема заявивши, що через політику Кабміну одеська митниця втрачає 400 млн гривень на місяць.

Після цього Яценюк заявив про запровадження єдиного стандарту і ціни на розмитнення по всій країні.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News