Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міліція завершила допити "свободівців" у справі про сутички під Радою

Четвер, 1 жовтня 2015, 22:37

У головному слідчому управлінні міліції Києва в четвер завершилися допити активістів Одеського відділення партії ВО "Свобода" Олександра Станкова та Гліба Громова щодо сутичок біля Верховної Ради 31 серпня.

Про це повідомила прес-служба Одеської обласної організації ВО "Свобода".

Згідно з інформацією, в четвер також мали допитувати заступника голови Одеської обласної організації "Свобода" Костянтина Васильця, проте допит не відбувся, тому що міліціонери провели з ним бесіду ще в середу.

"За результатами допитів усім трьом особам оголошено, що слідство клопотатиме, щоб їм було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Коли саме має відбутися засідання суду, наразі невідомо", - йдеться в повідомленні.

За словами адвоката "свободівців" Всеволода Сокалюка, обирати запобіжний захід суд може 2 жовтня, але це малоймовірно, або вже на початку наступного тижня. Про засідання суду "свободівцям" повідомлять у телефонному режимі.

Як відомо, в суботу, 26 вересня, відбулися обшуки у будинку керівника Контрольно-ревізійної комісії ВО "Свобода" Олега Гелевея, у будинку члена Одеської обласної організації ВО "Свобода" Гліба Громова та у квартирі члена Одеської обласної організації ВО "Свобода" Олександра Станкова.

У суботу міліція також здійснила обшук у будинку дружини голови Київської обласної організації партії "Свобода" Ігоря Сабія, а також у журналістки "Українського тижня", бійця-добровольця Валерії Бурлакової.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування