Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ОБСЄ отримала плани відведення техніки калібром менше 100 мм в "ЛНР"

Неділя, 11 жовтня 2015, 07:10

Представники самопроголошеної "ЛНР" передали СММ ОБСЄ детальний розклад відводу артилерії калібром менше 100 міліметрів, а представники Збройних сил України в Луганській області - детальні маршрути відводу своєї техніки.

Про це йдеться в звіті місії ОБСЄ.

У звіті сказано, що при перевірках місць дислокації відведеної техніки відзначені недостачі, а безпілотник ОБСЄ зафіксував низку випадків, коли техніка перебувала в зонах, звідки вона повинна бути відведена.

У порушення мінських домовленостей в районі підконтрольного "ДНР" населеного пункту Сонцево в 60 кілометрах на північний захід від Маріуполя БПЛА зафіксував 23 танки та іншу техніку.

У звіті також повідомляється, що представники ОБСЄ не були допущені на ділянку українсько-російського кордону на території, підконтрольній "ЛНР".

"Озброєний чоловік зупинив (патруль) і зажадав, щоб представники СММ покинули район, стверджуючи, що СММ не уповноважена бути в цьому районі. Він заявив, що якщо представники СММ продовжать "порушувати правила доступу до кордону "ЛНР", то їх можуть затримати", йдеться в доповіді.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування