Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЗМІ: Розвідка Німеччини шпигувала за установами США і ЄС

Четвер, 15 жовтня 2015, 05:03

До 2013 року німецька розвідка шпигувала за посольствами країн ЄС, а також установами інших дружніх держав, у тому числі були французькі та американські об'єкти.

Про це пише Deutsche Welle.

Федеральна розвідувальна служба Німеччини (BND) до 2013 року шпигувала за посольствами країн ЄС, а також установами інших дружніх держав. Про це повідомили одночасно інтернет-видання Spiegel Online і радіостанція Inforadio RBB.

Згідно з даними ЗМІ, що не розкривають своїх джерел інформації, серед інших інтересів німецької розвідки були французькі та американські об'єкти.

Про новий шпигунський скандал уряд ФРН вже в середу ввечері поінформувв контрольну комісію бундестагу. Депутати планують терміново зібрати і відправити в штаб-квартиру BND в Пулласі відповідну робочу групу. Вона повинна ознайомитися зі списком завдань, які вирішувала BND, і опитати співробітників розвідки.

Як повідомляє Spiegel Online, одне з головних питань, на яке хочуть отримати відповідь депутати: хто знав про проведення цих незаконних операцій і хто віддав наказ на їх здійснення.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...