Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Українські прикордонники влаштують співбесіди фанатам "Челсі" з Росії

Четвер, 15 жовтня 2015, 14:55

Державна прикордонна служба має намір ретельно перевірити уболівальників англійського футбольного клубу "Челсі" з Росії.

Про це на брифінгу в четвер сказав помічник голови Державної прикордонної служби - начальник прес-служби Олег Слободян, передають "Українські новини".

"За інформацією Держприкордонслужби, приїхати в Україну вболівати за англійський клуб намір кілька сотень фанатів з Росії. Виходячи з аналізу ризиків, всі вони будуть проходити прикордонний контроль другої лінії з метою виявлення екстремістськи налаштованих осіб, а також тих, хто може загрожувати безпеці українців", - сказав він.

За словами Слободяна, "контроль другої лінії", крім перевірки паспорта, має на увазі додаткову співбесіду, в ході якого уточнюються мета і особливості візиту, а також перевіряється інформація за базами даних про можливу причетність громадянина до протиправної діяльності.

Як відомо, 20 жовтня в національному спортивному комплексі "Олімпійський" пройде черговий матч Ліги Чемпіонів УЄФА між командами "Динамо" (Київ) і "Челсі".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування