Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Міноборони РФ розповіли, чому Росія вторглася в Україну і Сирію

Субота, 17 жовтня 2015, 08:11

Рішення внутрішньополітичних проблем держав за допомогою зміщення легітимної влади призводить до трагічних наслідків.

Про це заявив заступник голови Міноборони РФ Анатолій Антонов на шостому Сяншаньскому форумі з безпеки, повідомляє РИА Новости.

При цьому він стверджує, що Росія як ніхто інший зацікавлена в якнайшвидшому "відновленні миру і стабільності" в Україні.

"Росія, яку з Україною пов'язують спільна історія, багатовікова дружба і співпраця, як ніхто інший зацікавлена в якнайшвидшому відновленні там миру і стабільності", - сказав Антонов.

Він підкреслив, що хаос на Близькому Сході теж є прямим наслідком "кольорових" революцій.

"(Президент РФ Володимир) Путін неодноразово заявляв тверду позицію про неприйнятність вирішення внутрішньополітичних проблем держав за допомогою втручання ззовні, у тому числі шляхом державних переворотів, антиконституційних дій і незаконного зміщення легітимної влади. Очевидно, що такі дії призводять до трагічних наслідків", - сказав Антонов.

Як відомо, при цьому в Міноборони РФ не визнають присутність російських військ на Донбасі. З іншого боку, Росія підтримує сирійського диктатора Башара Асада та попри декларації боротьби з ІДІЛ вражає, здебільшого інші цілі – опозицію, що виступає проти урядових сил Асада.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування