Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЦВК зобов'язав міськвиборчком Маріуполя створити комісію з прийому бюлетенів

Четвер, 22 жовтня 2015, 05:45

Центральна виборча комісія зобов'язала Маріупольську міську виборчу комісію до 22 жовтня визначити не менше трьох своїх представників для отримання надрукованих бюлетенів з друкарні і передачі їх виборчкомам в райони міста.

Про це повідомляє прес-служба Центрвиборчкому.

Дане рішення Комісія прийняла на засіданні в середу, розглянувши звернення Маріупольського міськвиборчкому, в якому міститься прохання до ЦВК звернутися до відповідних правоохоронних органів з метою забезпечення безпеки роботи міськвиборчкому при отриманні та транспортуванні бюлетенів.

З поданих до ЦВК документів випливає, що Маріупольський міськвиборчком 17 жовтня визначив трьох членів для отримання з друкарні віддрукованих бюлетенів.

Проте повноваження одного з них були достроково припинені рішенням ЦВК від 19 жовтня, і міськвиборчком не може прийняти рішення про його заміну, оскільки запропонована головою комісії кандидатура не змогла набрати необхідної кількості голосів.

ЦВК також звернулася до Головного управління МВС і Управління СБУ в Донецькій області про прийняття передбачених законодавством заходів щодо забезпечення збереження бюлетенів.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування