ОБСЄ: Біля "Вольво-центру" в Донецьку тривала перестрілка

Четвер, 22 жовтня 2015, 13:30

СММ ОБСЄ повідомляє про перехресну перестрілку між бойовиками і силами АТО в районі  Донецького аеропорту біля Вольво-Центру.

Про це йдеться у звіті ОБСЄ за 20 жовтня.

Перебуваючи у спостережному центрі СЦКК на залізничній станції Донецька, СММ чула загалом 28 вибухів і два одиночних постріли в 3-5 км на північний-північний-схід, захід і північний-північний захід від поста спостереження.

Представники українськи сил і РФ в СЦКК описали це як перестрілка в районі Вольво-Центру, що знаходиться на підконтрольній бойовикам території.

О 13:05 інший російський представник СЦКК сказав СММ, що в результаті один представник бойовиків був вбитий і ще один поранений.

"СММ не змогла одразу відвідати місце інциденту з причин безпеки. О 13:28 дві машини приїхали на пост спостереження, і представник "ДНР" показав СММ тіло молодого чоловіка, який, за словами бойовиків, був вбитий під час цієї перестрілки. Трохи згодом прибули ще дві машини з чотирма озброєними представниками "ДНР" і один з них дуже агресивно лаявся на СММ", - зазначили у звіті.

Жодної інформації про будь-які спроби захоплення територій в СММ не повідомили.

Раніше бойовики заявили про нібито спробу українських військових наступати в районі "Вольво-Центру" під Донецьком, в Генштабі  і штабі АТО заявили, що ця інформація не відповідає дійсності.

Піски, Опитне і Водяне перебувають під контролем АТО. Веселе - під контролем бойовиків. Клікніть для збільшення

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування