Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ще два бойовики добровільно здалися СБУ

П'ятниця, 23 жовтня 2015, 10:35

Ще два колишніх бойовики добровільно здалися СБУ і приєдналися до своїх родин у Донецькій області, залишивши лави терористів.

Про це повідомляє прес-служба відомства.

"Колишні бойовики, дізнавшись про започатковану СБ України програму "На тебе чекають вдома", звернулися із заявами до правоохоронних органів, зізналися у скоєних злочинах та добровільно погодилися співпрацювати зі слідством. У подальшому це може стати приводом для звільнення їх від кримінальної відповідальності та дасть можливість повернутися їм до мирного життя", – сказано у повідомленні.

У СБУ уточнили, один з них був активним учасником у сепаратистському русі в Слов’янську, добровільно вступив до терористів "ДНР". Зі зброєю в руках ніс службу на блокпостах, займався збором розвідувальної інформації. Згодом, розчарувавшись у сепаратистських ідеях, звільнився з так званої "армії" фейкової республіки.

Інший приєднався до терористичної організації "ДНР" влітку минулого року. Ніс службу на блокпостах, зокрема перевіряв документи, займався організацією пропускного режиму, здійснював охорону об’єктів.

Також, згідно з повідомленням, вони закликали інших бойовиків скористатися можливостями програми СБУ та повернутися на підконтрольну Україні територію.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування