Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Менеджеру Twitter довелося видалити свій запис про Путіна

Субота, 24 жовтня 2015, 12:06

Російський менеджер Twitter з медійного партнерства Олексій Шелестенко видалив запис з антипутінською заявою, яку залишив у мікроблозі в п'ятницю.

Про це повідомляють Грани.ру.

"Щодо мого вже видаленого твіту: зізнаюся, погарячкував через новини про "Кировліс", - написав він. - Не варто було так різко - прийміть мої вибачення".

"Поясню свою позицію: я не згоден з рішенням щодо "Кировлісу" і виступаю цілком за справедливість, - додав Шелестенко. - Це моя особиста позиція, не компанії Twitter".

Йдеться про коментарі Шелестенка у зв'язку з п'ятничним рішенням Нікулінського райсуду Москви за цивільним позовом "Кировлісу" до Олексія Навального та Петра Офіцерова. З відповідачів необґрунтовано стягнули понад 16 мільйонів рублів.

Копія видаленого запису збереглася в архіві інтернету.

 

Шелестенко написав буквально наступне: "Коли-небудь ця нахабна злодійська влада, разом з усіма Маркіними, Бастрикініми і - так, так, Путіними - сяде за ґрати. Рано чи пізно".

Після публікації цієї репліки Роскомнагляд, як повідомив "Інтерфаксу" прес-секретар відомства Вадим Ампелонський, направив у Twitter "офіційний лист з проханням уточнити, є висловлювання пана Шелестенка позицією компанії чи ні".

"Раніше під час однієї із зустрічей керівництва Роскомнагляду з офіційними представниками Twitter він (Шелестенко. - ред.) був заочно представлений нам як контактна особа компанії для взаємодії в Росії", - сказано в повідомленні.

Одразу після цього Шелестенко видалив свій запис та вибачився.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...