Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Запоріжжі друкуватимуть новий тираж бюлетенів на вибори мера

Субота, 24 жовтня 2015, 14:51

Міська виборча комісія Запоріжжя вночі ухвалила рішення надрукувати новий тираж виборчих бюлетенів на вибори міського голови, оскільки наявні бюлетені виявилися зіпсованими.

Як повідомляє кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна" в міськвиборчкомі, проведення виборів мера Запоріжжя опинилося під загрозою, оскільки в бюлетенях із виборів міського голови було допущено низку помилок.

Так, частину бюлетенів на трьох округах районів міста - Хортицькому, Комунарському та Ленінському зіпсували члени районних комісій, які від руки внесли в бюлетені помилкову інформацію. Крім того, було виявлено помилку у прізвищі одного з кандидатів.

"Ці обставини могли стати причиною скасування виборів міського голови Запоріжжя. Тому було ухвалено колегіальне рішення передруковувати всі бюлетені з вибору кандидатів на посаду міського голови", - зазначили в Запорізькому міськвиборчкомі.

Також у міській виборчій комісії повідомили, що наразі процес передрукування тиражу бюлетенів на вибори мера Запоріжжя ще не розпочато, оскільки "поки що не ухвалено рішення Центральною виборчою комісією про виділення додаткових субвенцій для цього".

Таким чином, поки що незрозуміло, чи встигнуть місцеві друкарні віддрукувати новий тираж бюлетенів за час, що залишився до виборів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...