Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Миколаєві на одній з ДВК порвали "зайві" бюлетені

Субота, 24 жовтня 2015, 17:55

На одній з дільничних виборчих комісій Миколаєва члени комісії порвали "зайві" бюлетені, на іншій виявили помітки на прізвищах кандидатів у мера Миколаєва.

Про це повідомляє Громадянська мережа ОПОРА.

Так, як вказано у повідомленні, на ДВК №480802 при перерахуванні та пропечатуванні бюлетенів член комісії виявив у пакунку 16 "зайвих" бюлетенів.

Замість того, аби скласти акт про розбіжності, він порвав їх. На місце події виїхали представники Миколаївського міськвиборчкому та Корабельної районної в Миколаєві виборчої комісії. Як повідомив член ТВК Станіслав Мальцев, який виїжджав у ДВК, порвані бюлетені були запечатані в окремий пакунок та був складений акт.

А на дільниці №480776 при пропечатуванні бюлетенів на 377 бюлетенях для голосування за Миколаївського міського голову на прізвищах двох кандидатів – Юрія Гранатурова та Дарта Вейдера – були виявлені помітки: крапки діаметром десь 2 мм (саме на прізвищах, а не в квадратиках для голосування, що може бути поліграфічним браком). Про даний факт повідомили Заводську районну в Миколаєві виборчу комісію.

В Заводський районній в місті виборчій комісії порекомендували членам ДВК видавати виборцям ці бюлетені в останню чергу.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...